ΟΑΕΕ, ΤΕΒΕ είναι υπεύθυνο για το 70% των λουκέτων

05/07/2012

ΟΑΕΕ, ΤΕΒΕ είναι υπεύθυνο για το 70% των λουκέτων . Αυξάνει τις εισφορές αντί να τις μειώσει. Οι εισπράξεις των επαγγελματιών κατά 60% κάτω .Τα χρεωμένα γίνονται υπερχρεωμένα. Λουκέτο, ανεργία, δικαστήριο, κατάσχεση.


Γιατί οι οφειλές προς το ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ είναι συνδεδεμένες με το χρέος προς το δημόσιο; Δεν ωφεληθήκαμε, δεν το ζημιώσαμε δεν είχαμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όταν οφείλαμε.
Το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ δεν μας άνοιξε την επιχείρηση.
>> >> δεν μας έστειλε πελάτες.
>> >> δεν μας χρεώνει εισφορές βάσει εσόδων (με τον νόμο για αυτοπεραίωση)
Το ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ απαιτεί 300€ έως 450€ κάθε μήνα
Όμως στους επαγγελματίες, έφ’όσον ξεπληρώσουν τις βασικές υποχρεώσεις , ΦΠΑ – ΕΝΟΙΚΙΟ – ΔΕΗ – ΟΤΕ – ΛΟΓΙΣΤΗ, περισσεύουν 300 € με 500 € το μήνα για επιβίωση δική τους και της οικογένειάς τους.
2 στις 3 επιχειρήσεις αδυνατούν να καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές εδώ και 2 χρόνια, ούτε θα μπορέσουν ποτέ να ξεπληρώσουν, διότι οι εισπράξεις μειώνονται συνεχώς. Από τις 750.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα οι 500.000 επιχειρήσεις κινδυνεύουν με λουκέτο.
1.000 επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο κάθε εβδομάδα, 3.000 θέσεις εργασίας χάνονται κάθε εβδομάδα. Πρώτο σε προτεραιότητα μέτρο είναι να σταματήσει αυτό το έγκλημα. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ από τις οφειλές για να επιβιώσουν επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. Συμψηφισμός όλων των οφειλών προς τα προηγούμενα έτη, σε χαμηλότερη κατηγορία ασφάλισης, και εφ’όσον αφαιρεθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν μας παρείχε (-1000€ κάθε έτος). Στη συνέχεια να ασφαλίζεται σε όποια κατηγορία επιθυμεί ο ασφαλιζόμενος και με χαμηλότερη σύνταξη με κοινή συμφωνία.
Το ΤΕΒΕ –ΟΑΕΕ πληρώνει συντάξεις και περίθαλψη από επιχορήγηση κρατική και από λίγες εισφορές (30% εισφορές ασφαλισμένων).
Από τα λουκέτα, τα έσοδα του κράτους μειώθηκαν 15 δίς €.
Με την ανωτέρω ρύθμιση ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΛΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ.
Με 220 € το μήνα, εισφορά στο ταμείο όλοι οι επαγγελματίες θα εξοφλούν. Τα έσοδα του ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η προσωρινή επιτροπή αγώνα

Κίνημα Αλληλεγύης Ελεύθερων Επαγγελματιών
Τασιόπουλος Παναγιώτης || Εργοδηγός Μηχανολόγος || Τηλ. 24410 40911 Κιν. 697680 3285 || Καρδίτσα