ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Τα 2.000.000 ανέργων είναι του ιδιωτικού τομέα και αξάνονται κάθε μέρα. Το δημόσιο δεν απολύει υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους,το δημόσιο δεν είναι ικανό να δρομολογήσει ούτε μία αναπτυξιακή προοπτική, το δημόσιο φρενάρει κάθε αναπτυξιακή πρόταση από ιδιώτη πολίτη. Το δημόσιο δίνει πρόωρες συντάξεις σε νέους συνταξιούχους, οι οποίοι και κάθονται στο σπίτι και πληρώνονται, ενώ με τα ίδια χρήματα θα ήταν στην υπηρεσία και να προσφέρουν. Ενώ τώρα πληρώνονται, δεν προσφέρουν στην λειτουργία των υπηρεσιών και μπορούν κάποιοι να εργάζονται ανεξέλεγκτα στον ιδιωτικό τομέα, στερώντας εργασία από επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα..

Η κυβέρνηση υπηρετεί το δημόσιο και το δημόσιο στηρίζει την κυβέρνηση μόνο για το μισθό, ο οποίος μισθός πληρώνεται από δάνεια και όχι απο παραγωγή και εξαγωγή προιόντων.

Όμως, ενώ είναι βέβαιο ότι το 99% των νέων πλέον θα ιδιωτεύσει, η κυβέρνηση αδιαφορεί για όλες τις παραγωγικές τάξεις, βιοτέχνες, αγρότες επαγγελματίες, που συμβάλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη, και δίνουν θέσεις εργασίας.
Και την ολική καταστροφή την επιτυγχάνει η κυβέρνηση, με την υπερχρέωση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, με υπερφορολόγηση, με παράνομες και παράλογες χρεώσεις ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ και τη μή αναγνώριση αποδείξεων και λειτουργικών εξόδων των επιχειρήσεων, οδηγώντας αυτές σε υπερχρέωση, λουκέτο, κατάσχεση, φυλακή.

Στις επόμενες εκλογές 4.000.000 Ελληνες πολίτες απαξιωμένοι, έχουμε το Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Λέμε όχι στα λουκέτα , ναι στην ανάπτυξη και στις θέσεις εργασίας.

Κίνημα Αλληλεγύης Ελεύθερων Επαγγελματιών
Τασιόπουλος Παναγιώτης || Εργοδηγός Μηχανολόγος || Τηλ. 24410 40911 Κιν. 697680 3285 || Καρδίτσα