Νέο Κόμμα - Ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ     ΕΛΛΗΝΕΣ   για αποτελέσματα τώρα:

Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων.  Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές.

Εμείς οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες, που τα τελευταία 3 χρόνια βλέπουμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες μας χωρίς αντίκρισμα, το κράτος να μας ζητάει όλο και περισσότερα, ενώ οι εισπράξεις μας μειώθηκαν στο 1/3 σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε την ίδρυση πολιτικού φορέα με το όνομα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος.

Η κατάθεση στον Άρειο Πάγο έγινε με 235 υπογραφές με αριθμό κατάθεσης 7873 στις 2012-12-03

Οι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα από τη Βουλή. Τώρα. Πριν τα χρεωμένα γίνουν υπερχρεωμένα.

Στις επόμενες εκλογές έχουμε κόμμα να ψηφίσουμε και έχουμε τη δυνατότητα παρουσίας στη Βουλή με μεγάλο αριθμό Βουλευτών. Εγγραφήτε-διαδώστε το.                                                                                                                          Οι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα από τη Βουλή.                                                                                                            

Σήμερα από τις 780.000 εν λειτουργία επιχειρήσεις, οι 500.000 δεν μπορούν να εξοφλήσουν στο (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ, το οποίο ανεβαίνει κατηγορία κάθε 3 χρόνια υποχρεωτικά.                                                           Έτσι οδηγούνται σε ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΛΟΥΚΕΤΟ ΦΥΛΑΚΗ. 4.000.000 πολίτες απαξιωμένοι.

Μαζί με τα μέλη των οικογενειών είμαστε πάνω από 1.500.000 ανασφάλιστοι.                    

Τα ταμεία του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ με την θεσμοθέτηση της πρότασής μας, ως πρώτη επιλογή εισφοράς 150 € το μήνα, θα έχουν έσοδα 750.000.000 ετησίως,(εφτακόσια πενήντα εκατομμύρια) ενώ τώρα με μηνιαία απαίτηση εισφοράς 400 € και πάνω, έχουν μηδέν ευρώ έσοδα από τις 500.000 επιχειρήσεις, οι οποίες ήδη οφείλουν ληξιπρόθεσμα μεγάλα ποσά την τελευταία τριετία της κρίσης.

Το μόνο κόμμα κατά των παράνομων χρεώσεων ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ (1000 € για κάθε έτος χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) - και παράλογων χρεώσεων (υψηλών εισφορών κατά την παρούσα οικονομική κατάσταση) Συμψηφισμός οφειλών ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ σε μικρότερη κλίμακα ΑΜΕΣΑ.

Από στοιχεία της ΚΟΜΙΣΙΟΝ η Ελλάδα έχει: 745.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

2.512.493 εργαζόμενοι σε αυτές. Δηλαδή το 85% των εργαζομένων Ελλήνων.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.     Δεν έχει εργοστάσια για εναλλακτική λύση .

Δεν έχει επίδομα επιβίωσης. Έχει μικρομάγαζα και μικροβιοτεχνίες. Παράγω άρα δεν εισάγω. Παράγω και εξάγω, άρα προσφέρω τα μέγιστα στην οικονομία της Ελλάδoς.

Κάθε λουκέτο στέλνει στη ζητιανιά μία ολόκληρη οικογένεια. Στα 15 λουκέτα χάνει τη δουλειά του ένας λογιστής. Από τις κλειστές επιχειρήσεις το κράτος χάνει 15 δις € έσοδα ετησίως.

Τα λουκέτα αυξάνουν το χρέος της χώρας και η απώλεια εσόδων θα οδηγήσει σε στάση πληρωμών, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μισθών και συντάξεων.                                                                             Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.

Όμως μας θυμούνται μόνο προεκλογικά, ότι η μικρομεσαία επιχείρηση είμαστε η ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας και μας ξεχνάνε το ίδιο βράδυ των εκλογών.

Οι κυβερνήσεις ως σήμερα δημιούργησαν και συντήρησαν (με δανεικά), ένα κράτος υπεράριθμων δημοσίων υπαλλήλων για εξαγορά ψήφων. Με τα δικαιώματα της μονιμότητας που έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, η Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι κράτος υπεράριθμων Δημοσίων υπαλλήλων για 25 έτη ακόμα, διότι όλοι οι διορισμένοι θα πληρώνονται εφόρου ζωής των. (Δεν ζητάμε απολύσεις αλλά ημιαπασχόληση για τους υπεράριθμους και να μην σαμποτάρουν την ανάπτυξη οι διοικούντες.                                    

Για ανάπτυξη, χρειάζεται άμεση αλλαγή αντιαναπτυξιακών νόμων και αλλαγή στις θέσεις των διοικούντων, διότι η οικονομική και κοινωνική κατάσταση θα χειροτερεύει για ακόμα 25 χρόνια.

 

             Το 99% των νέων πλέον είναι αναγκασμένο να ιδιωτεύσει.

Τέκνα των αγροτών, των επαγγελματιών και των δημοσίων υπαλλήλων έχουν ως μόνη επιλογή τον ιδιωτικό τομέα. Αν δεν αλλάξουν τώρα οι παράλογοι νόμοι, θα είμαστε όλοι άνεργοι σε ένα πτωχευμένο κράτος.

                                 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ – ΙΔΡΥΤΙΚΉΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ

Συμψηφισμός των οφειλών προς το (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ σε χαμηλότερες κατηγορίες προς τα προηγούμενα έτη (εφόσον αφαιρεθούν τα 1000 € ι/φ περίθαλψης για κάθε έτος πού δεν θεώρησαν βιβλιάριο λόγω οφειλών). Την επόμενη της ορκωμοσίας κυβέρνησης κανένας επαγγελματίας δεν θα οφείλει (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ.                                                                                                                                                                                       ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Δεν θα αδικηθεί κανένας. Για όσες εισφορές έχει δώσει ο καθένας, θα λάβει την ανάλογη σύνταξη. Κατάργηση προσαυξήσεων και του 50 ευρώ γιά κάθε ρύθμιση στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.                                               

                                                           ΠΑΙΔΕΙΑ

Ψυχολόγοι, παιδαγωγοί και κοινωνιολόγοι θα συντάξουν κείμενα για δημοτικό – γυμνάσιο – λύκειο και θα διδάξουν, για να μπει τάξη στην αταξία σκέψεων και λόγων των νέων για αντιμετώπιση της γενικής κατάθλιψης που έχει κυριεύσει την πλειονότητα των νέων, ώστε να έχουν προσανατολισμό για το μέλλον τους.

ΥΓΕΙΑ: Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους πολίτες.                                     

                                                   ΑΝΕΡΓΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

150 € ως κατώτατο μηνιαίο επίδομα επιβίωσης σε 1.500.000 άνω των 18 ετών ανέργους, στρατιώτες και φοιτητές, με μηδενικό εισόδημα και με υποχρέωση όλων αυτών σε φορολογική δήλωση με αποδείξεις 1.500 € (εκ των 1800 € που θα λαμβάνουν ως επίδομα) και κατάθεση των αποδείξεων και της φορολογικής του δήλωσης (έντυπο Ε1) στον ΟΑΕΔ για συνέχιση του επιδόματος. Τα χρήματα αυτά, με 23% ΦΠΑ, σε 2 δοσοληψίες αγορών, το 46% επιστρέφει στο κράτος. Θα επιβιώσουν πάνω από 300.000 θέσεις εργασίας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ χωρίς γραφειοκρατία. Ταχεία διεκπεραίωση αναπτυξιακών επενδυτικών προτάσεων.        Αλλαγή της λειτουργείας του Τειρεσία.

Πληρωμή Δημοσίων δαπανών μόνο με έλεγχο δευτεροβάθμιας ορκωτής επιτροπής.                                                                                                                                                                                                                      ΣΤΗΡΙΞΗ της αγροτικής παραγωγής με φθηνότερα καύσιμα, εφόδια και διαρκή ενημέρωση, για νέες καλλιέργειες με προοπτική εξαγωγών. Άμεση προώθηση σε οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά, ιχθυοκαλιέργεια, ελαιοκομικά.Τα εμποροβιοτεχνικά επιμελητήρια δεν θα λειτουργούν σαν εισπρακτικές δημόσιες υπηρεσίες, αλλά θα συμβάλουν κάθε μέρα στο έργο της παρουσίασης και προώθησης των Ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Άμεση ανάπτυξη του τουρισμού με στήριξη μείωσης τιμών.

Δίκαιη και σταθερή φορολόγηση,δίκαιες και σταθερές ασφαλιστικές εισφορές για άμεση ανάπτυξη.

Φόρος επιτηδεύματος όχι για κάθε δραστηριότητα αλλά ανάλογα με το εισόδημα κλιμακωτά.  

Τέλος ακινήτου όχι για πρώτη κατοικία μέχρι 100 τετραγωνικά μέτρα και με εισόδημα μέχρι 10.000 €

Στέγαση όλων των Δημόσιων Υπηρεσιών σε κρατικά κτήρια, όχι σε ενοικιαζόμενα. Εξοικονόμηση 1 δις €.

Άμεση ενημέρωση των πολιτών για θέματα: εξοικονόμησης ενέργειας, υγείας κ.λ.π. μέσω κρατικού καναλιού και σε μάθημα στα σχολεία . Τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας πολιτών.                                                           Οι τεκμηριωμένες προτάσεις σας θα συμβάλλουν στην ταχύτερη εφαρμογή ωφέλιμων αποφάσεων για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας.

Αριθμός Βουλευτών: Βουλή 150 Βουλευτών και χωρίς βουλευτική ασυλία για ποινικές διώξεις.

Καθορισμός Ελληνικής   ΑΟΖ και άμεση εκμετάλλευση όλων των πόρων.

Αναγνωρίζουμε την δυνατότητα προσφοράς της ορθοδοξίας και το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού κάθε πολίτη.

Βουλευτές, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Διευθυντές, Διοικητές, θα λαμβάνουν ένα μισθό κατά τη διάρκεια της θητείας σε αξιώματα. Και μία σύνταξη στην συνταξιοδότηση.

Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος της 1ης Οκτωβρίου 2012.

Κίνημα Αλληλεγύης Ελεύθερων Επαγγελματιών
Τασιόπουλος Παναγιώτης || Εργοδηγός Μηχανολόγος || Τηλ. 24410 40911 Κιν. 697680 3285 || Καρδίτσα